Problemen met het downloaden van Norton verhelpen

Wanneer u de installatie start en er niets verschijnt, is het installatievenster mogelijk achter andere vensters verborgen. Minimaliseer alle openstaande vensters om het installatieprogramma weer te geven.

Lees voor gedetailleerde instructies voor het downloaden van uw bescherming Norton Apparaatbeveiliging downloaden en installeren.

Als u Norton niet op uw apparaat kunt downloaden of installeren, selecteer dan de optie die uw situatie het beste beschrijft:

Veelvoorkomende installatiefouten

Neem contact op met de Klantenservice en ondersteuning als de bovenstaande oplossingen niet werken.

Contact opnemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090505145926EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 04/06/2021