Fout: 'Een of meer programma's op uw computer zijn niet compatibel met dit Norton-product...'

De installatie van Norton heeft een of meer programma's op uw computer gedetecteerd die niet compatibel zijn met uw Norton-product. Noteer het incompatibele programma dat in de foutmelding wordt vermeld en verwijder het.

Beveiligingsproducten verwijderen die niet van Norton zijn

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl
  3. Selecteer in de lijst met geïnstalleerde programma's het beveiligingsproduct dat niet van Norton is, en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken of Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

Kunt u de beveiligingsproducten die niet van Norton zijn niet van uw computer verwijderen, dan is het raadzaam dat u gebruikmaakt van het geschikte verwijderingsprogramma of de instructies die specifiek zijn ontworpen voor elk product. Lees voor meer informatie Een beveiligingsproduct dat niet van Norton is van uw computer verwijderen.