Het versienummer van uw product vinden

Als u een upgrade wilt uitvoeren voor uw Norton-product of contact op wilt nemen met de klantenondersteuning voor hulp, moet u het volledige versienummer weten van het Norton-product dat is geïnstalleerd op uw computer. Zo krijgt u nauwkeurige oplossingen voor uw problemen.

Het versienummer van uw product vinden

  1. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help.

  2. In het venster Help Center onder Algemene informatie klikt u op Info.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Was deze informatie nuttig?

DOCID: v1251038_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/09/2016