Van toepassing op: Mac,Windows
Scherm delen-modus is een kenmerk dat is ontworpen om uw privacy en beveiliging te beschermen wanneer u uw browserscherm met anderen deelt. Deze modus zorgt ervoor dat uw persoonlijke informatie, waaronder bladwijzers, zoekgeschiedenis, zoeksuggesties en browserextensies, verborgen blijft voor het publiek waarmee u uw scherm deelt.
Om Scherm delen-modus in te schakelen, opent u Norton Private Browser, klikt u in de rechterbovenhoek op ⋮ Menu (de drie puntjes), en selecteert u Scherm delen-modus ▸ Scherm delen-modus inschakelen.
Wanneer Scherm delen-modus actief is, is er een blauwe Scherm delen-status in de rechterbovenhoek van Norton Private Browser.
Om te kiezen wat u wilt verbergen terwijl de modus Scherm delen is ingeschakeld, volgt u de onderstaande stappen:
Om Scherm delen-modus uit te schakelen, klikt u in de rechterbovenhoek van Norton Private Browser op ⋮ Menu (de drie puntjes) en selecteert u Scherm delen-modus ▸ Scherm delen-modus uitschakelen.
Was dit artikel nuttig?