Bericht: 'Kernproduct(en) gewijzigd. Voer Smart Update uit of installeer het product opnieuw' bij het starten van Norton Utilities 16.0

1

Smart Update uitvoeren

1. Start Norton Utilities.

2. Klik op Smart Update in de rechterbovenhoek van het venster.

3. Klik in het venster Smart Update op Volgende.

4. Wanneer Smart Update alle beschikbare updates heeft gedownload en geïnstalleerd, klikt u op Voltooien.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

2

Norton Utilities verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst in het dialoogvenster Uitvoeren en druk vervolgens op Enter :

appwiz.cpl

3. Klik in de lijst met momenteel programma's op Norton Utilities en vervolgens op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

4. Klik op Ja om te bevestigen.

5. Wanneer het verwijderingsproces is voltooid, sluit u alle programma's af en start u de computer opnieuw op.

3

Norton Utilities downloaden

1. Meld u aan bij Norton.

2. Op de pagina Bestelgeschiedenis, naast Norton Utilities, klikt u op Bestelnummer om de bestelgegevens te bekijken.

3. Ga naar Orderdetails en kopieer de productsleutel.

4. Naast Norton Utilities klikt u op Downloaden.

5. U wordt omgeleid naar de pagina Downloadbeheer. Klik op de downloadlink om de download te starten.

Als u Norton Utilities niet kunt downloaden via Norton Management, kunt u het downloaden via de volgende link:

Norton Utilities

6. Dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

7. Volg de instructies op het scherm om uw product te installeren en start uw computer vervolgens opnieuw op.

8. Wanneer u wordt gevraagd Norton Utilities te activeren, typt u uw productsleutel en klikt u vervolgens op Activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v94838161
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 26/04/2019