Problemen oplossen waarbij Norton Utilities vastloopt tijdens een registerscan

Andere talen:

|| Português do Brasil || Español || Türkçe || Dansk || Polski || Suomi || Français || Deutsch ||

|| Ελληνικά || Português Europeu || Italiano || Norsk || Nederlands || Svenska || 日本 ||

STAP 1

Het installatieprogramma in de map van Symantec-downloadbeheer uitvoeren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

%temp%

De map Temp van de huidige gebruiker wordt in Windows Verkenner geopend.

3. Open de map van Symantec-downloadbeheer.

4. Dubbelklik op het bestand Install.exe om de installatie te starten.

Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

STAP 2

Beveiligingsproducten verwijderen die niet van Symantec zijn

Dit probleem kan zich voordoen wegens een conflict met een beveiligingsproduct dat niet van Symantec is en op de computer is geïnstalleerd. Sla deze stap over als u geen beveiligingsproducten heeft die niet van Symantec zijn.

U kunt ook de documentatie lezen of contact opnemen met de fabrikant van het programma voor instructies om een beveiligingsproduct dat niet van Symantec is, te verwijderen.

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer in de lijst met geïnstalleerde programma's het beveiligingsproduct dat niet van Symantec is, en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken of Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

Ga naar stap 3 als het probleem blijft bestaan.

STAP 3

De chipsetstuurprogramma's verifiëren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

devmgmt.msc

3. Vouw in het venster Apparaatbeheer de lijst IDE ATA/ATAPI-controllers uit.

4. Volg stap 4, als Standaard AHCI 1.0 Serial ATA-controller wordt weergegeven.

STAP 4

Download en installeer de recentste AMD-chipsetstuurprogramma's.

1. Download de nieuwste versie van AMD-chipsetstuurprogramma's.

Sla het bestand naar het bureaublad op.

2. Dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload om de installatie van de AMD-chipsetstuurprogramma's te starten.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm.

4. Start uw computer opnieuw op wanneer de installatie is voltooid.

STAP 5

Installatie van AMD-chipsetstuurprogramma's bevestigen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

devmgmt.msc

3. Vouw in het venster Apparaatbeheer de lijst IDE ATA/ATAPI-controllers uit.

4. Onder de lijst met controllers wordt AMD SATA-controller weergegeven.