Wat zijn de verschillende tabbladen in Norton Utilities en waar zijn ze voor?

De verschillende tabbladen onder Norton Utilities zijn de hoofdfuncties van Norton Utilities onderverdeeld in logische secties.

Dit zijn de vijf tabbladen in Norton Utilities:

Dashboard

Het Dashboard wordt automatisch weergegeven wanneer u Norton Utilities opent. Het biedt een overzicht van de systeemstatus, prestaties en privacygegevens, de status van uw abonnement, aanbevolen acties en een eenvoudige manier om optimalisatie met één klik op uw computer uit te voeren.

Prestaties

Op het tabblad Prestaties vindt u een reeks functies die gericht zijn op verbetering van de prestaties en stabiliteit van uw systeem.

U kunt de volgende opties gebruiken op het tabblad Prestaties :

• Uw register opruimen

• Uw register comprimeren

• Schijven defragmenteren

• Windows optimaliseren

• Opstarten van Windows versnellen

Privacy

Dit tabblad biedt een reeks functies die gericht zijn op de privacy van uw systeem:

• Uw Windows-geschiedenis wissen

• Uw browsergeschiedenis wissen

• Sporen van software van derden wissen

• Schijven wissen

• Bestanden vernietigen

Herstel

U kunt de volgende opties gebruiken op het tabblad Herstel:

• Verloren bestanden herstellen

• Dubbele bestanden zoeken

• Schijven herstellen

• Registerback-ups herstellen

• Ongebruikte software verwijderen

Instellingen

Op het tabblad Instellingen krijgt u toegang tot verschillende categorieën met instellingen in Norton Utilities, waarmee u opties kunt configureren en op uw voorkeuren kunt afstemmen.

Instellingen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

• Algemeen : Configureer de werking van Optimalisatie met één klik en uw taalinstellingen.

• Register : configureer de functies voor de registerscan.

• Privacy : configureer de functies voor de privacyscan.

• Digitale versnipperaar : configureer de functies voor bestandsvernietiging.

• UnErase : configureer de herstelfuncties.

• Uninstaller : verwijder ongebruikte software op een veilige manier.

• Smart Defrag: plan de defragmentatiecontrole zodat deze wordt uitgevoerd op een tijdstip dat u opgeeft.

• Scheduler : plan de scanfunctie.

Wat zijn de minimumsysteemvereisten voor Norton Utilities?

Waar kan ik de nieuwste versie van Norton Utilities downloaden?

Hoe installeer en activeer ik Norton Utilities (online)?

Hoe installeer en activeer ik Norton Utilities met een cd?

Hoe converteer ik mijn proefversie van Norton Utilities naar de volledige versie (online)?

Ik heb Norton Utilities geïnstalleerd en geactiveerd. Wat is de volgende stap?

Hoe kan ik met Norton Utilities een goede systeemstatus realiseren?

Hoe plan ik een registerscan van mijn computer?

Welkom bij Norton Utilities

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v83164349
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/06/2019