Gebruik Norton Utilities om op problemen met Windows-register te scannen en deze te verhelpen

Scannen op problemen met Windows-register en deze verhelpen

1. Start Norton Utilities.

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

2. Klik op Uw register opruimen in het rechtervenster.

Norton Utilities scant het Windows-register en geeft een lijst met mogelijk aangetroffen problemen weer.

3. Klik op Repareren.

Als u bepaalde registerproblemen op de lijst wilt overslaan, heft u de selectie van de betreffende registeringang op in de scanresultaten.

4. Klik op Doorgaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52850219
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/06/2019