Andere producten

Systeemvereisten voor Norton Utilities 15.0

Systeemvereisten

  • Voor installatie van Norton Utilities 15.0 moet uw systeem minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

    • Windows 7® Starter of Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate (32-bits en 64-bits)

      • Moet voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Windows 7.

    • Vereist voor alle installaties

      • Cd-rom- of dvd-romstation

      • Internetverbinding (om het product te activeren)

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52648769_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019