Norton Utilities 15.0 installeren

STAP 1

Norton Utilities installeren

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u de product-cd hebt, plaatst u deze in het cd-rom-station en klikt u vervolgens op Norton Utilities installeren

• Als u een downloadversie heeft, kunt u Norton Utilities 15.0 downloaden.

Wanneer de download is voltooid, dubbelklikt u op het gedownloade bestand om de installatie te starten.

2. Klik op Volgende.

3. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord met de overeenkomst.

U kunt de installatie niet voortzetten zonder de licentieovereenkomst te accepteren.

4. Klik op Volgende.

5. Als u de locatie van de installatiemap wilt wijzigen, klikt u op Bladeren en selecteert u vervolgens de nieuwe installatiemap. Klik op Volgende.

6. Klik op Installeren.

7. Klik op Voltooien.

Nadat u de installatie heeft voltooid, wordt Smart Update gestart en wordt er gecontroleerd op beschikbare updates.

8. Selecteer alle beschikbare updates die u kunt downloaden en klik vervolgens op Volgende.

9. Klik op Voltooien.

STAP 2

Norton Utilities activeren

Zorg dat u met internet bent verbonden voordat u Norton Utilities activeert.

1. Start Norton Utilities.

2. Klik op Nu activeren in het hoofdvenster van Norton Utilities.

3. Voer in het venster Productactivering uw naam, e-mailadres en activeringscode in en klik vervolgens op Nu activeren.

U vindt uw activeringscode in de bevestigingsmail of achter op de snelstartgids in het cd-doosje.

De activeringscode kan in de bevestigingsmail of de details van uw order ook 'productsleutel' of 'activeringssleutel' worden genoemd.

4. Als u het bericht "Activering is voltooid." ziet, klikt u op OK.

Als u Norton Utilities op of na 22 oktober 2012 heeft aangeschaft, heeft u Norton Utilities 16.0. Zorg dat u de juiste versie van Norton Utilities download en installeert. U kunt Norton Utilities 15.0 niet activeren met de activeringscode van Norton Utilities 16.0.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52632949
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 14/06/2019