Algemene computerproblemen oplossen met Norton Utilities Ultimate

Met de System Troubleshooter hebt u snel toegang tot het gedeelte Problemen oplossen van het Configuratiescherm van Windows.

System Troubleshooter uitvoeren

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het linkderdeelvenster op Werkset > Herstellen.

3. Klik in het venster Herstellen op System Troubleshooter.

Het gedeelte Problemen oplossen van het Configuratiescherm van Windows wordt geopend.

4. Klik op een taak om algemene computerproblemen te diagnosticeren en te repareren op basis van de symptomen van uw computer.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138369217
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/11/2021