Blokkeer de toegang tot uw gevoelige online gegevens en apparaatinformatie met Norton Utilities Ultimate

De functie Privacybescherming beschermt de toegang tot persoonlijke gegevens door de Windows-functies voor het delen van gegevens uit te schakelen.

De functie Privacybescherming is alleen beschikbaar in Windows 10 of later versies.

Privacybescherming schakelt Windows 10- of Windows 11-telemetrie en andere invasieve services voor gegevensverzameling uit, waaronder:

• Microsoft Diagnostics, Data Collection en Telemetry Services

• Locatievoorzieningen

• SmartScreen-service

• Windows Feedback-service

• Virtuele assistent Cortana

• Toegang tot camera en microfoon

• Verzamelen van activiteitengeschiedenis

Windows-services uitschakelen

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik op Toolbox > Beschermen.

3. Klik in het venster Beschermen op Privacybescherming.

4. Selecteer onder Functies voor het delen van Windows-gegevens Uitgeschakeld naast de service die uw Windows-gegevens deelt.

5. Klik op Alles uitschakelen (aanbevolen) om alle services uit te zetten.

Klik op Oorspronkelijke instellingen herstellen om de instellingen te herstellen.

6. Klik op Afsluiten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138369157