Per ongeluk verwijderde bestanden herstellen met Norton Utilities Ultimate

Met Search and Recover kunt u veel soorten verloren bestanden herstellen door op de schijf van uw keuze te zoeken.

Bestanden die zijn verwijderd met de File Shredder-tool van Norton Utilities Ultimate, kunnen niet worden hersteld.

Search and Recover uitvoeren

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het linkderdeelvenster op Werkset > Herstellen.

3. Klik in het venster Herstellen op Search and Recover.

4. Selecteer onder Search options het station waarop u wilt zoeken en de locatie waar u het bestand wilt opslaan.

5. Kies een van de volgende opties:

• Use SmartScan: negeert irrelevante en ongewenste bestanden tijdens het zoeken.

• Use Strong Scan: voert een zoekopdracht op sectorniveau uit en stelt gegevens opnieuw samen. Dit proces verhoogt de zoektijd aanzienlijk.

6. Klik op Search.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138364648