Functies van Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate is alleen beschikbaar voor Windows™-pc's.

Belangrijkste functies

• NetBooster optimaliseert uw internetinstellingen om de responstijd van uw video's, downloads en games een boost te geven.

• Netwerkscanner scant uw netwerk op apparaten die bandbreedte gebruiken en mogelijk netwerkcongestie veroorzaken, zodat u ze kunt afsluiten.

• Processcanner scant op onnodig gebruik van resources en sluit deze af om de responstijd van het apparaat te verbeteren.

• Zoeken en herstellen zoekt voor u naar bestanden die per ongeluk zijn verwijderd, zoals documenten of foto's, en herstelt deze.

• Systeemherstel is een hulpprogramma dat de instellingen van uw computer terugzet op een punt vóór de installatie van een slechte updates, programma's of stuurprogramma's. Uw documenten, foto's, muziek, video's of bestanden worden niet gewijzigd of verwijderd door Systeemherstel.

Enkele andere functies die beschikbaar zijn in Norton Utilities Ultimate zijn:

• Geavanceerd verwijderprogramma is een functie die u helpt programma's eenvoudig te verwijderen om schijfruimte vrij te maken.

• All-in-One PC Cleanup ruimt internetbestanden op om de privacy van uw apparaat te helpen verbeteren en maakt schijfruimte vrij.

• Internet Cleanup verwijdert ongewenste internetbestanden, privé browsegegevens en meer.

• Windows Cleanup verwijdert ongewenste Windows-bestanden, verbroken snelkoppelingen en meer.

• Register opruimen verhelpt registerproblemen en herstelt deze.

• Application Accelerator is een functie die u helpt sneller toegang te krijgen tot bestanden en de schijfefficiëntie verhoogt door programma's opnieuw te rangschikken en bestanden op uw vaste schijf te defragmenteren.

• Automatic Care helpt u het onderhoud van uw computer te automatiseren.

• File Shredder versnippert persoonlijke documenten om te helpen voorkomen dat anderen ze openen of ophalen.

• RAM Reclaimer is ontworpen om ingesloten RAM-geheugen vrij te maken en de algemene snelheid en stabiliteit van uw pc te helpen verbeteren.

• Startup Optimizer is een functie waarmee u eenvoudig programma's, die bij het opstarten automatisch worden uitgevoerd, kunt in- en uitschakelen om de snelheid en prestaties te helpen verbeteren.

• Super Control Panel geeft u toegang tot verborgen Windows-instellingen, zodat u deze aan uw behoeften kunt aanpassen.

• Systeemprivacy-functies helpen te voorkomen dat de Windows 10- en 11-besturingssystemen uw gebruikersgegevens op uw apparaat verzamelen en delen.

Deze functie is alleen beschikbaar in Windows 10 of latere versies (met uitzondering van Windows 10/11 in S-modus of Windows met ARM-processor).

• Probleemoplosser voor het systeem vereenvoudigt de toegang tot verborgen Windows-hulpprogramma's voor het oplossen van problemen met programma's, hardware, geluidsapparaten, internet en meer.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138357930