Norton Utilities Ultimate downloaden en installeren

Norton Utilities Ultimate kan op 10 apparaten worden geïnstalleerd. Meld u aan bij uw account om Norton Utilities Ultimate op een Windows-computer te installeren.

STAP 1

Norton Utilities Ultimate downloaden en installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Typ uw e-mailadres en wachtwoord voor Norton en klik op Aanmelden.

3. Klik op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Ultimate op Downloaden.

4. Kopieer de meegeleverde activeringssleutel in het venster Aan de slag, aangezien u deze tijdens de activering moet invoeren.

5. Klik op Akkoord en downloaden.

Klik op de link Licentie- en serviceovereenkomst en lees de overeenkomst voordat u Norton downloadt en installeert.

6. Druk op Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

7. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

STAP 2

Norton Utilities Ultimate activeren

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het Norton -venster op Nu activeren.

3. Voer de sleutel van Norton Utilities Ultimate in en klik op Activering voltooien.

Veelvoorkomende fouten bij het invoeren van de productsleutel

• Spaties in de productsleutel veroorzaken een fout.

• Zorg dat u de licentiegegevens invoert voor het specifieke product dat u gebruikt. Licentiegegevens voor een Norton-product zijn niet verwisselbaar met een ander Norton-product.

• Als u nog steeds een bericht ziet waarin staat dat de licentiegegevens onjuist of ongeldig zijn, gaat u na of u de licentiegegevens precies zoals weergegeven heeft ingevoerd.

Bepaalde tekens (zoals het cijfer 0 en de letter O) kunnen erg op elkaar lijken. Controleer de volgende tekens: de letters O, l (kleine letter l), I (hoofdletter I) en de cijfers 0 (nul) en 1 (één).

• Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning als u de berichten over ongeldige licentiegegevens nog steeds ziet.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138345583
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/07/2021