Aankondiging van beëindiging van ondersteuning voor Norton Utilities

Ondersteuning voor Norton Utilities is op 30 september 2020 geëindigd. Norton Utilities kan blijven werken. Na 30 september 2020 ontvangt u echter geen updates meer voor Norton Utilities.

Waarom biedt Norton geen ondersteuning meer voor Norton Utilities?

Norton Utilities is gebouwd op een platform dat niet meer geschikt is voor updates Vanwege deze oudere technologie bieden we geen ondersteuning meer. Norton Utilities Ultimate is echter vanaf de basis ontworpen om uw Windows-pc als nieuw te laten draaien.

Kan ik Norton Utilities na 30 september 2020 nog gebruiken?

U kunt Norton Utilities blijven gebruiken, maar u kunt overwegen Norton Utilities Ultimate te gebruiken, omdat die een betere en robuustere functieset biedt.

Blijft Norton Utilities werken?

Norton Utilities kan blijven werken, maar na 30 september 2020 worden ondersteuning en productupdates stopgezet.

Wat gebeurt er met Norton Utilities na 30 september 2020?

Hoewel Norton Utilities kan blijven werken, ontvangt u geen ondersteuning of productupdates meer.

Is er een vervanging voor Norton Utilities?

Norton Utilities Premium is een service met vele krachtige functies die u helpen uw Windows-pc als nieuw te laten draaien.

Wat is het verschil tussen Norton Utilities en Norton Utilities Ultimate?

Norton Utilities Ultimate is een bijgewerkte service met robuuste functies die vanaf de basis zijn ontworpen om uw Windows-pc als nieuw te laten draaien. Norton Utilities Ultimate helpt u de verwerkingskracht, het geheugen en de vaste schijf van uw pc automatisch te optimaliseren wanneer u apps start die intensief gebruikmaken van resources. Het helpt ook veelvoorkomende problemen op te lossen en ruimte vrij te maken om sneller toegang te krijgen tot de programma's die u wilt, wanneer u ze wilt. Bovendien helpt het u uw digitale privacy te handhaven door u in staat te stellen downloads van browserbestanden te wissen, evenals persoonlijke documenten definitief te verwijderen. Norton Utilities biedt niet dezelfde functionaliteit of robuuste functieset.

Waarom moet ik voor een abonnement betalen als mijn Norton Utilities-licente een permanente licentie is?

U bent niet verplicht om Norton Utilities Ultimate te kopen. Norton Utilities kan blijven werken. Het staat echter op een ouder platform en we kunnen de uitvoerbaarheid ervan niet garanderen nadat de ondersteuning is stopgezet.

Waarom heb ik geen bericht gehad dat de ondersteuning van Norton Utilities op 30 september 2020 wordt beëindigd?

Norton heeft geen contactgegevens van klanten verzameld toen zij Norton Utilities activeerden of in gebruik namen. We brengen klanten echter via meldingen in het product op de hoogte van de beëindiging van de ondersteuning op 30 september 2020.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v136526244
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/12/2023