Bericht: 'Opnieuw activeren vereist' op Norton Utilities Premium

Dit bericht verschijnt wanneer uw Norton Utilities Premium is gedeactiveerd, omdat u geen actief beveiligingsabonnement heeft dat automatisch wordt verlengd. Klik op Nu aanmelden of activeer uw beveiligingsabonnement met automatische verlenging vanuit uw account om Norton Utilities Premium te heractiveren.

Uw beveiligingsabonnement met automatische verlenging activeren

1. Meld u aan bij uw account.

Ga voor China, Hong Kong, Japan, Korea en Taiwan naar Norton Store om de instellingen voor de verlenging te beheren.

2. Activeer uw abonnement op het tabblad Mijn abonnement, naast de huidige Norton-bescherming, en klik op Akkoord en doorgaan.

3. Verifieer uw betaalmethode en klik op Akkoord met automatische verlenging.

Uw Norton-bescherming wordt automatisch verlengd gedurende de volgende factureringscyclus.

U moet uw factureringsgegevens invullen om de automatische verlenging voor uw abonnement in te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v136499277
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/08/2020