Fout: 'Fout 2: activeringssleutel niet herkend...' bij het activeren van Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium is niet beschikbaar in de Scandinavische regio.

De door u ingevoerde activeringssleutel is niet geldig en kan niet worden gebruikt om uw product te activeren. Typ nogmaals uw productsleutel in. De productsleutel voor Norton Utilities Premium/Norton Utilities Ultimate is hoofdlettergevoelig. Zorg ervoor dat u de sleutel precies zo intypt als deze staat afgedrukt.

De productsleutel voor Norton Utilities Premium/Norton Utilities Ultimate verschilt van de productsleutel voor uw Norton Protection.

Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate activeren

NU product key
  1. Meld u aan bij uw account.

2. Zet de muisaanwijzer op uw naam in de rechterbovenhoek en klik op Mijn abonnementen.

3. U vindt de productsleutel op het tabblad Mijn abonnementen onder Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate.
    Kopieer de productsleutel of maak er een aantekening van.

4. Open het product Norton Utilities.

5. Klik op het helppictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  6. Klik op Over Norton Utilities Premium of Over Norton Utilities Ultimate.

7. Klik in het venster Norton op Sleutel wijzigen.

8. Voer de productsleutel van Norton Utilities in en klik op Activering voltooien.

Veelvoorkomende fouten bij het invoeren van de productsleutel

• Spaties in de productsleutel veroorzaken een fout.

• Zorg ervoor dat u de licentiegegevens voor Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate invoert. Licentiegegevens voor een Norton-product zijn niet verwisselbaar met een ander Norton-product.

• Als u nog steeds een bericht ziet waarin staat dat de licentiegegevens onjuist of ongeldig zijn, gaat u na of u de licentiegegevens precies zoals weergegeven heeft ingevoerd.

Bepaalde tekens (zoals het cijfer 0 en de letter O) kunnen erg op elkaar lijken. Controleer de volgende tekens: de letters O, l (kleine letter l), I (hoofdletter I) en de cijfers 0 (nul) en 1 (één).

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning als u het probleem niet kunt oplossen.

Contact opnemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128150248
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 15/02/2024