Een e-mailadres toevoegen of verwijderen waaraan Norton Family meldingen verzendt

Norton Family stuurt meldingen en andere rapporten over de online activiteiten van uw kind naar het e-mailadres dat u gebruikt om u bij uw account aan te melden. Indien nodig kunt u vijf e-mailadressen toevoegen waarop u meldingen wilt ontvangen.

Een e-mailadres aan uw account toevoegen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer het kind voor wie u een e-mailadres wilt toevoegen om activiteitsmeldingen te ontvangen.

3. Klik op Profiel weergeven.

4. Klik onder Op welke e-mailadressen wilt u activiteitsmeldingen over het kind ontvangen? op E-mailadres toevoegen.

5. Voer het e-mailadres in en klik op de knop Toevoegen.

U kunt het primaire e-mailadres niet wijzigen of verwijderen. U kunt tot vijf e-mailadressen toevoegen waarop u meldingen wilt ontvangen.

Een e-mailadres van uw account verwijderen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer het kind voor wie u een e-mailadres wilt verwijderen waarop activiteitsmeldingen worden ontvangen.

3. Klik op Profiel weergeven.

4. Klik onder Op welke e-mailadressen wilt u activiteitsmeldingen over het kind ontvangen? op naast het e-mailadres dat u wilt verwijderen.

De ontvangst van activiteitsmeldingen op uw primaire e-mailadres starten of stoppen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Klik op Profiel weergeven.

4. Zet onder Op welke e-mailadressen wilt u activiteitsmeldingen over het kind ontvangen? de schuifregelaar naast het primaire e-mailadres op Uit of Aan.