Automatic Care-instellingen in Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate configureren

Norton Utilities Premium is niet beschikbaar in de Scandinavische regio.

U kunt de instellingen voor Automatic Care in Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate configureren om de frequentie en de tijdsuitzonderingen voor Automatic Care te kiezen. U kunt er ook voor kiezen om de Automatic Care geruisloos uit te voeren of de voortgang weer te geven.

Automatic Care-instellingen configureren

1. Open het Norton Utilities-product.

2. Klik op Automatic Care in het linkerdeelvenster.

3. Klik in het venster Automatic PC Maintenance op Settings.

4. Op de pagina Settings onder Automatic Care voert u de volgende handelingen uit:

• Stel onder Frequency het aantal uren in waartussen Automatic Care uw computer moet analyseren en herstellen. U kunt instellen dat Automatic Care uw computer moet wekken als deze in de slaapstand staat.

• Stel bij Uitzonderingen het tijdsbestek in waarbinnen Automatic Care geen computeranalyse mag uitvoeren. U kunt Automatic Care ook zo instellen dat het nooit wordt uitgevoerd als uw computer op batterijvoeding werkt.

• Kies onder Zichtbaarheid of de analyse- en herstelwerkzaamheden van Automatic Care geruisloos op de achtergrond moeten worden uitgevoerd of dat u de voortgang wilt zien.

5. Klik op Afsluiten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127377299