De prestaties van uw computer controleren in Norton Utilities Premium

De Automatic Care-functie in Norton Utilities Premium controleert de belangrijkste prestatie-indicatoren van uw computer. De functie voert op de achtergrond de nodige reparaties uit, maar alleen als uw computer aan staat en niet in gebruik is.

Als u tijdens de Automatic Care-verwerking weer op uw computer aan het werk gaat, kunt u het proces annuleren of laten doorgaan.

U kunt klikken op Enable all (recommended) of Disable all in het venster Automatic PC Maintenance om alle taken in het venster Automatic Care in of uit te schakelen

Ongewenste opstartprogramma's verwijderen

1. Open Norton Utilities Premium.

2. Klik op Automatic Care in het linkerdeelvenster.

3. In het venster Automatic PC Maintenance, onder Eliminate unnecessary or dangerous startup programs, klikt u op de schakelaar om deze functie aan of uit te zetten

Systeemstation defragmenteren

1. Open Norton Utilities Premium.

2. Klik op Automatic Care in het linkerdeelvenster.

3. In het venster Automatic PC Maintenance, onder Systeemstation defragmenteren, klikt u op de schakelaar om deze functie aan of uit te zetten

Ongewenste internetbestanden opruimen

1. Open Norton Utilities Premium.

2. Klik op Automatic Care in het linkerdeelvenster.

3. In het venster Automatic PC Maintenance, onder Remove internet junk files, private browsing data and more, klikt u op de schakelaar om deze functie aan of uit te zetten

Ongewenste Windows-bestanden opruimen

1. Open Norton Utilities Premium.

2. Klik op Automatic Care in het linkerdeelvenster.

3. In het venster Automatic PC Maintenance, onder Remove Windows junk files, broken shortcuts and more, klikt u op de schakelaar om deze functie aan of uit te zetten