Bestanden definitief en veilig verwijderen met Norton Utilities Premium

Wanneer u een bestand in Windows verwijdert, wordt het niet volledig gewist. Het bestand of de inhoud van het bestand kan gemakkelijk worden hersteld en bekeken. U moet de bestanden versnipperen om de bestandsresten te wissen, inclusief de sporen die door de verwijderde bestanden zijn achtergelaten.

Met de Desktop File Shredder-functie in Norton Utilities Premium kunt u bestanden en mappen definitief en veilig versnipperen.

Toegang krijgen tot de Desktop File Shredder

1. Start Norton Utilities Premium.

2. Klik op Werkset.

3. Klik op Beschermen en vervolgens op Install Desktop File Shredder.

Eenmaal geïnstalleerd, is de Desktop File Shredder geïntegreerd met Windows en wordt het pictogram van de File Shredder op uw bureaublad weergegeven.

Bestanden in de map File Shredder bekijken

1. Start Norton Utilities Premium.

2. Klik op Werkset.

3. Klik op Beschermen en vervolgens op View Files in Desktop File Shredder.

De inhoud die beschikbaar is in de File Shredder wordt in een standaardvenster van Windows Verkenner getoond.

De optie View files within File Shredder is alleen beschikbaar als de Desktop File Shredder ingeschakeld.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127376068
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/06/2020