De tools in Norton Utilities Premium gebruiken

De tools in Norton Utilities Premium helpen u om specifieke problemen aan te pakken en nauwkeurig af te stellen hoe uw pc wordt geoptimaliseerd. De individuele tools bieden eenvoudige, gecategoriseerde toegang tot alle herstel-, optimalisatie- en bewakingshulpprogramma's van Norton Utilities.

U kunt precies de tools uitvoeren die aan uw behoeften voldoen. Elke tool bevat:

• Stap-voor-stap-wizards die u volledige controle geven over welke acties worden uitgevoerd, met de instellingen die u opgeeft.

• Systeemconfiguratietools waarmee u instellingen kunt controleren en verfijnen, zodat uw pc is afgestemd op uw specificaties.

Opschoningstools

De opschoningstools ruimen ongewenste bestanden op, waardoor schijfruimte, geheugen en andere systeembronnen worden vrijgemaakt en tegelijkertijd uw online privacy wordt beschermd.
Elke keer dat u op uw computer werkt of op het internet bent, worden overbodige bestanden opgeslagen op uw vaste schijf. Het is ook mogelijk dat de navigatiegeschiedenis wordt bewaard, waardoor uw privacy niet beschermd is. Meer onnodige restanten komen voort uit verwijderde bestanden die zich ophopen in de prullenbak of onnodige bestandsresten die zijn achtergelaten door plotselinge afsluitingen. Door dit alles loopt de computer vol en raken de systeembronnen overbelast.
U hebt de volgende opschoningstools:
  • All-in-One PC Cleanup

Alles-in-één-tool voor het opschonen van ongewenste bestanden, registratieproblemen, privégegevens en meer.

• Internet Cleanup

Ruimt ongewenste internetbestanden en privégegevens op, zoals tijdelijke bestanden, cache, cookies, gegevens die automatisch in formulieren worden ingevuld, opgeslagen wachtwoorden, en nog veel meer.

• Windows Cleanup

Ruimt ongewenste Windows-bestanden en privégegevens op, zoals tijdelijke bestanden, de lijst met recente documenten, verbroken snelkoppelingen, de prullenbak en nog veel meer.

Zie Schijfruimte vrijmaken met behulp van Norton Utilities Premium voor meer informatie over het gebruik van de opschoningstools.

Speed Up-tools

De Speed Up-tools lossen problemen met de prestaties op, maximaliseren de snelheid en verbeteren de algemene prestaties van uw pc.
Verschillende problemen kunnen de werking van uw computer steeds verder vertragen, waaronder gefragmenteerde vaste schijven, een versplinterd systeemgeheugen en onnodige programma's die samen met Windows worden gestart. Gebruik de Speed Up-tools om deze prestatieproblemen op te lossen en de snelheid en prestaties van uw pc te verbeteren.
U kunt beschikken over de volgende Speed Up-tools:
  • Disk Defragmenter

Defragmentatie consolideert verspreide bestandsfragmenten op de vaste schijf om de snelheid van de bestandstoegang en de schijfefficiëntie te verhogen.

• Application Accelerator

Krijg sneller toegang tot bestanden en verhoog de schijfefficiëntie door de programmagegevens opnieuw uit te lijnen en de bestanden op de vaste schijf te defragmenteren.

• RAM Reclaimer

Defragmenteer het RAM-geheugen van uw pc om de algehele snelheid en stabiliteit te verbeteren.

• Startup Optimizer

Schakel gemakkelijk programma's in en uit die bij het opstarten automatisch worden uitgevoerd om te zorgen dat uw computer beter en sneller werkt. Zie De opstarttijd van Windows versnellen met Norton Utilities Premium voor meer informatie over Startup Optimizer.

Zie De prestaties van uw computer verbeteren met Norton Utilities Premium voor meer informatie over het gebruik van de Speed Up-tools.

Beschermingstools

De beschermingstools voorkomen het delen van uw persoonlijke gegevens en verwijderen op een veilige manier gevoelige bestanden. Ze helpen ook bij het identificeren en patchen van beveiligingsgaten, het blokkeren van ongewenste adware en het beschermen van de vitale instellingen van het register. De beschermingstools verhogen het beschermingsniveau en versterken de verdediging van uw computer.
Met Norton Utilities Premium kunt u de tool File Shredder op het bureaublad installeren, waarmee u alle ongewenste bestanden van uw computer kunt verwijderen. Zie Bestanden definitief en veilig verwijderen met Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate voor meer informatie over het gebruik van File Shredder.

Beheertools

Met de beheertool kunt u Windows aan honderden configuratie-instellingen tegelijk aanpassen met behulp van het Windows Super Control Panel. Zie Geavanceerde Windows-instellingen configureren met behulp van Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate voor meer informatie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127375194