De tools in Norton Utilities Premium gebruiken

De tools in Norton Utilities Premium helpen u om specifieke problemen aan te pakken en nauwkeurig af te stellen hoe uw pc wordt geoptimaliseerd. De individuele tools bieden eenvoudige, gecategoriseerde toegang tot alle herstel-, optimalisatie- en bewakingshulpprogramma's van Norton Utilities.

U kunt precies de tools uitvoeren die aan uw behoeften voldoen. Elke tool bevat:

• Stap-voor-stap-wizards die u volledige controle geven over welke acties worden uitgevoerd, met de instellingen die u opgeeft.

• Systeemconfiguratietools waarmee u instellingen kunt controleren en verfijnen, zodat uw pc is afgestemd op uw specificaties.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127375194
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/06/2020