Functies van Norton Utilities Premium

Norton Utilities Premium helpt u om automatisch de verwerkingskracht, het geheugen en de vaste schijf van uw pc te optimaliseren wanneer u apps start die intensief gebruikmaken van resources. Het helpt ook bij het oplossen van veelvoorkomende problemen en maakt ruimte vrij om sneller toegang te krijgen tot de programma's die u wilt gebruiken, wanneer u dat wilt. Bovendien helpt Norton Utilities Premium u uw digitale privacy te bewaren door u in staat te stellen downloads van browserbestanden te wissen. Daarbij helpt het programma u om persoonlijke documenten definitief te verwijderen. Eindelijk is er een gemakkelijke manier om de prestaties van uw pc te verhogen en in stand te houden.

Norton Utilities Premium helpt u het volgende te doen:

• Automatisch de verwerkingskracht, het geheugen en de vaste schijf van uw pc te optimaliseren wanneer u zware apps start om u ze een soepelere game-, bewerkings- en streamingervaring te bieden

• Uw pc op te ruimen en te versnellen door deze algemene problemen, die vervelende vertragingen of crashes kunnen veroorzaken, op te lossen

• Ongewenste en vertragende opstartprogramma's te identificeren en uit te schakelen

• Ruimte vrij te maken op de vaste schijf om u sneller toegang te geven tot programma's

• Persoonlijke documenten veilig weg te gooien en tegelijkertijd te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot deze documenten

• Uw digitale privacy te behouden door u in staat te stellen uw browserdownloads te wissen

Enkele van de functies die beschikbaar zijn in Norton Utilities Premium zijn:

System Dashboard

Toont u stap voor stap hoe u uw computer weer als nieuw kunt laten werken.

Startup Optimizer

Blokkeert bloatware bij het opstarten om de opstarttijd te versnellen en de systeemprestaties te verbeteren. Potentieel gevaarlijke programma's worden bij het opstarten automatisch uitgeschakeld.

File Shredder

Helpt u persoonlijke documenten veilig weg te gooien en tegelijkertijd te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot deze documenten

Disk Defragmentation

Helpt de snelheid van uw pc te verhogen zodat deze weer als nieuw gaat werken, door uw bestanden effectief te groeperen voor een snellere opsporing en verwerking.

Automatic Cleanup

Optimaliseert automatisch de pc voor betere prestaties door de browsergeschiedenis of ongewenste bestanden te verwijderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127374759