Meer informatie over het Norton Utilities Premium Dashboard

Norton Utilities Premium Dashboard geeft een samenvatting weer van de laatste systeemanalyse die op uw computer is uitgevoerd. Het informeert u over eventuele problemen.

Het Dashboard wordt een uur na het uitvoeren van de laatste systeemanalyse opnieuw ingesteld en beveelt een nieuwe systeemanalyse aan.

Het Norton Utilities Premium Dashboard biedt u de volgende informatie:

• Aanbevelingen : geeft aanbevelingen om de prestaties van uw computer te verbeteren

• Geschiedenis : toont de wijzigingen die Norton Utilities Premium onlangs heeft aangebracht nadat een systeemanalyse op de computer was uitgevoerd

• PC Status : toont informatie over hoe de vaste schijf en het geheugen worden gebruikt, evenals de programma's die bij het opstarten worden gestart en momenteel worden uitgevoerd