Norton Utilities Premium op uw huidige apparaat installeren

Norton Utilities Premium biedt u de tools om de prestaties van uw pc's automatisch te optimaliseren, uw persoonlijke documenten veilig te verwijderen en uw digitale privacy eenvoudig bij te houden. Gebruik de onderstaande stappen om Norton Utilities Premium te downloaden en installeren.

Als u Norton Utilities Premium als extra voordeel hebt gekregen bij uw registratie voor Automatische verlenging van uw primaire abonnement, moet u ingeschreven blijven om Norton Utilities Premium te blijven gebruiken.

Norton Utilities Premium installeren

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Klik op Downloaden op de tegel Utilities Premium in de pagina Mijn Norton.

3. Klik op Akkoord en downloaden.

Klik op de link Licentie- en serviceovereenkomst en lees de overeenkomst voordat u Norton downloadt en installeert.

4. Wacht tot het Norton-installatieprogramma is gedownload.

5. Afhankelijk van uw browser voert u een van de volgende handelingen uit:

• Klik op de sectie die de cursor op het scherm aanwijst om het installatieprogramma uit te voeren.

• Open de map Downloads, zoek het installatiebestand en dubbelklik erop.

6. Wacht enkele minuten terwijl uw product automatisch wordt gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd.

Als uw download niet wordt voltooid, of als u een foutmelding ziet wanneer u de service downloadt, klikt u op de optie Downloaden opnieuw starten om opnieuw te beginnen.

7. Als u wordt gevraagd te activeren, voert u de productcode in die u hebt ontvangen, of die wordt weergegeven op de pagina Mijn abonnementen. Typ alle letters en cijfers in, precies zoals afgebeeld. De koppeltekens verschijnen automatisch.

Veelvoorkomende fouten bij het invoeren van de productsleutel

• Spaties in de productsleutel veroorzaken een fout.

• Zorg dat u de licentiegegevens invoert voor het specifieke product dat u gebruikt. Licentiegegevens voor een Norton-product zijn niet verwisselbaar met een ander Norton-product.

• Als u nog steeds een bericht ziet waarin staat dat de licentiegegevens onjuist of ongeldig zijn, gaat u na of u de licentiegegevens precies zoals weergegeven heeft ingevoerd.

Bepaalde tekens (zoals het cijfer 0 en de letter O) kunnen erg op elkaar lijken. Controleer de volgende tekens: de letters O, l (kleine letter l), I (hoofdletter I) en de cijfers 0 (nul) en 1 (één).

• Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning als u de berichten over ongeldige licentiegegevens nog steeds ziet.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127288595
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/06/2020