Schijfruimte vrijmaken met behulp van Norton Utilities Premium

Norton Utilities Premium helpt u bij het verwijderen van ongewenste bestanden met behulp van de reinigingstools om schijfruimte vrij te maken Het beschermt ook uw online privacy door uw tijdelijke internetbestanden en browsegeschiedenis op te schonen.

Ongewenste bestanden en mappen opschonen met All-in-One PC Cleanup

1. Open Norton Utilities Premium.

2. Klik op Werkset.

3. Klik op het tabblad Clean op All-in-One PC Cleanup.

4. Voer in het venster All-in-One PC Cleanup een van de volgende handelingen uit:

• Selecteer op het tabblad Internet de bestandscategorieën die u wilt opnemen in of uitsluiten van de analyse

• Selecteer op het tabblad Windows de bestandscategorieën die u wilt opnemen in of uitsluiten van de analyse

• Selecteer op het tabblad Overige de bestandscategorieën die u wilt opnemen in of uitsluiten van de analyse

5. Klik op Analyze Now.

Als u een verzoek krijgt om bepaalde programma's te sluiten om ongewenste bestanden te verwijderen, klikt u op OK.

6. Nadat de analyse is voltooid, klikt u in het venster All-in-One PC Cleanup op Clean Selected.

7. Klik op Afsluiten.

Tijdelijke internetbestanden en browsegeschiedenis opruimen met Internet Cleanup

1. Open Norton Utilities Premium.

2. Klik op Werkset.

3. Klik op het tabblad Clean op Internet Cleanup.

4. Klik in het venster Internet Cleanup op Analyze Now.

Als u een verzoek krijgt om bepaalde programma's te sluiten om ongewenste bestanden te verwijderen, klikt u op OK.

5. Als de analyse voltooid is, klikt u in het venster Internet Cleanup op Clean Selected.

6. Klik op Afsluiten.

De prullenbak en tijdelijke Windows-bestanden opschonen met Windows Cleanup

1. Open Norton Utilities Premium.

2. Klik op Werkset.

3. Klik op het tabblad Clean op Windows Cleanup.

4. Klik in het venster Windows Cleanup op Analyze Now.

Als u een verzoek krijgt om bepaalde programma's te sluiten om ongewenste bestanden te verwijderen, klikt u op OK.

5. Als de analyse voltooid is, klikt u in het venster Windows Cleanup op Clean Selected.

6. Klik op Afsluiten.