Een kind van uw Norton Family-account verwijderen

Als u een kind niet meer wilt volgen, kunt u het van uw account verwijderen met behulp van de onderstaande informatie. Wanneer u een kind verwijdert, wordt het kind niet langer beschermd en gevolgd door Norton Family, worden de profielinstellingen van het kind verwijderd en wordt de activiteitengeschiedenis van het kind gewist. De toepassing Norton Family blijft aanwezig op het apparaat dat het kind eerder gebruikte, zelfs als u het kind verwijdert. Afhankelijk van uw situatie kunt u het apparaat opnieuw toewijzen aan een ander kind of Norton Family verwijderen als u dit apparaat niet meer wilt volgen.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Meld u aan bij uw account.
    • Open de app Norton Family voor ouders op iOS.
  2. Selecteer het kind dat u wilt verwijderen.
  3. Klik op Profiel weergeven.
  4. Klik op Profiel verwijderen of Profiel van kind verwijderen en bevestig dit.
    Het kind wordt permanent uit uw account verwijderd.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.
  2. Tik op het kind dat u wilt verwijderen.
  3. Tik op het pictogram van het kindprofiel More options in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Tik naast de profielafbeelding van het kind op het pictogram voor meer opties test en tik dan op Kind verwijderen.
  5. Tik op OK in het bevestigingsvenster.
  6. Voer de naam van het kind in en tik op OK om de bewerking te bevestigen.