Norton Utilities Premium downloaden en installeren

Wanneer u Norton Utilities Premium als loyaltyaanbieding heeft ontvangen, kunt u de download beginnen door op de optie Nu downloaden in de e-mail te klikken of door u bij uw account aan te melden.

Lees Norton Utilities Ultimate downloaden en installeren als u Norton Utilities Ultimate wilt downloaden en installeren.

STAP 1

Uw Norton-product downloaden en installeren op uw computer

1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

3. Klik op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Premium op Downloaden.

4. Kopieer de meegeleverde activeringssleutel in het venster Aan de slag, omdat u deze tijdens de activering moet invoeren.

5. Klik op Akkoord en downloaden.

Klik op de link Licentie- en serviceovereenkomst en lees de overeenkomst, voordat u uw Norton-product downloadt en installeert.

6. druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

7. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

STAP 2

Norton Utilities Premium activeren

1. Open Norton Utilities Premium.

2. Klik op Nu activeren in het Norton-venster.

3. Voer de sleutel van Norton Utilities Premium in en klik op Nu activeren.

Veelvoorkomende fouten bij het invoeren van de productsleutel

• Spaties in de productsleutel veroorzaken een fout.

• Zorg dat u de licentiegegevens invoert voor het specifieke product dat u gebruikt. Licentiegegevens voor een Norton-product zijn niet verwisselbaar met een ander Norton-product.

• Als u nog steeds een bericht ziet waarin staat dat de licentiegegevens onjuist of ongeldig zijn, gaat u na of u de licentiegegevens precies zoals weergegeven heeft ingevoerd.

Bepaalde tekens (zoals het cijfer 0 en de letter O) kunnen erg op elkaar lijken. Controleer de volgende tekens: de letters O, l (kleine letter l), I (hoofdletter I) en de cijfers 0 (nul) en 1 (één).

• Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning als u de berichten over ongeldige licentiegegevens nog steeds ziet.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127049871
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/08/2021