Uw Norton Family-account verwijderen

Als u de Norton Family-service niet meer gebruikt, kunt u deze op elk gewenst moment verwijderen via de Norton Family-website. Houd rekening met het volgende voordat u begint:

• Wanneer u uw Norton Family-account verwijdert, worden alle apparaten die aan uw account zijn gekoppeld losgekoppeld.

• Alle beschermingsinstellingen en activiteitenrapporten van uw kind gaan verloren.

• U verwijdert de Norton Family-app handmatig van al uw apparaten.

Afhankelijk van uw besturingssysteem selecteert u een van deze opties:

Windows of Android

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op het ouderprofielpictogram.
  3. Klik op het pictogram voor meer opties . Klik vervolgens op Profiel bewerken.
  4. Klik onderaan het venster Profiel bewerken op Mijn Norton Family-account verwijderen.

5. Voer uw wachtwoord in en klik vervolgens op Bevestigen.

iOS

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op het hamburgermenu hamburger menu. Klik vervolgens op Info.

3. Tik in het scherm Info op Mijn Norton Family-account verwijderen.

4. Meld u aan met uw Norton-aanmeldingsgegevens.

5. Tik op Bevestigen en dan op Gereed.