Uw Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren

Norton Apparaatbeveiliging biedt u meerdere beschermingslagen voor uw Digitale veiligheid. U hoeft alleen maar naar uw account te gaan om uw bescherming op uw apparaten te downloaden.

Norton Apparaatbeveiliging downloaden

Voor China, Japan en Korea: als uw Norton-product niet bij uw account is geregistreerd, raadpleeg dan de bevestigingsmail van de aanschaf waarin de productsleutel en de downloadlink voor uw Norton-product staan vermeld. Volg de instructies op het scherm nadat de installatie is voltooid om een account te maken voor installatie op meer apparaten.

1. Ga naar my.norton.com en meld aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.

2. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op Wachtwoord vergeten? link om het opnieuw in te stellen.

3. Klik op Downloaden op de Mijn Norton-portal.

Als u een installatie uitvoert op Windows 11/10 in S-modus, klikt u op Downloaden van Microsoft en volgt u de aanwijzingen om via de Microsoft Store te installeren.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Als u een mobiel apparaat gebruikt, kiest u het abonnement dat u wilt downloaden en tikt u op Volgende.

Kies een van de opties afhankelijk van uw apparaat om Norton Apparaatbeveiliging te installeren: