Uw Norton-bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen

Uw Norton-abonnement wordt geleverd met een beperkt aantal licenties waarmee u verschillende apparaten kunt beschermen. Als al uw licenties in gebruik zijn, kunt u een licentie van een ongebruikt apparaat overdragen en op een ander apparaat installeren. Lees Aantal beschikbare licenties in uw abonnement bepalen om na te gaan of er binnen uw abonnement nog ongebruikte licenties zijn.

Norton overdragen naar een apparaat met Windows 10 of 8.1

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op de pagina Mijn Norton onder Apparaatbeveiliging op Apparaten weergeven/Apparaten herzien.

3. Zoek het apparaat dat u niet meer wilt beschermen op de pagina Apparaatbeveiliging.

Als het apparaat dat u niet meer gebruikt wordt weergegeven met een rode of grijze (inactieve) status, kunt u de licentie voor dat apparaat niet verwijderen. U moet eerst de problemen met dit apparaat oplossen, voordat u de bijbehorende licentie verwijdert. Als u de problemen niet kunt oplossen, kunt u het apparaat van uw Norton-account verwijderen.

4. Als u het apparaat niet ziet, klikt u op de link Geschiedenis onderaan de apparaatlijst om uw oude inactieve apparaten weer te geven. Als u het apparaat nog steeds niet kunt vinden, is het mogelijk gekoppeld aan een andere productsleutel of een ander abonnement.

5. Klik op het ellipspictogram onder het apparaat en klik vervolgens op Licentie beheren in het menu dat verschijnt.

6. Selecteer op de pagina Licenties beheren de optie Licentie verwijderen en klik op Volgende.

7. Klik op de weergegeven pagina Licentie verwijderen op Ja om te bevestigen.

Zodra u een licentie van een apparaat heeft verwijderd, wordt het apparaat niet meer beschermd en van de pagina Apparaatbeveiliging verwijderd.

8. Klik op Nu installeren en selecteer u een van de volgende opties om Norton op een nieuw apparaat te installeren:

• Klik op Nu installeren om Norton-apparaatbeveiliging op het huidige apparaat te installeren.

• Klik op Link verzenden om Norton-apparaatbeveiliging op een ander apparaat te installeren.

9. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Lees Norton op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde instructies.

Video: Uw Norton-bescherming overdragen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73856951
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 04/05/2020