De Norton-service op uw apparaat vinden

U kunt de Norton-service die op uw apparaat is geïnstalleerd, vinden door de Norton-service te openen via de lijst met programma's.

Als u de licentie van een apparaat heeft ingetrokken, wordt het apparaat uit uw Norton-account verwijderd en wordt de servicestatus weergegeven als proefversie. Lees voor meer informatie Uw Norton-bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70307370
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 17/05/2020