Norton Cloudback-up activeren

Back-ups helpen uw gegevens te beschermen als u het slachtoffer wordt van ransomware of malware, of als u met onherstelbare hardwareproblemen te maken krijgt. Als uw abonnement Norton Backup omvat, krijgt u gratis cloudopslag en de optie om indien nodig meer opslagruimte te kopen. U kunt ook een back-up van uw bestanden opslaan naar uw eigen lokale opslagapparaat.

Voordat u uw eerste back-up uitvoert, moet u Cloudback-up activeren.

Als u online back-up wilt gebruiken, moet u de optie Beperken van netwerkgebruik in het venster Firewallinstellingen instellen op Geen limiet.

Ga voor meer informatie naar Het internetgebruik van uw Norton-product definiëren.

Norton Cloudback-up activeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Back-upsets.

3. Klik in het venster Back-upinstellingen op het tabblad Waar.

4. Klik onder Veilige cloudopslag op de koppeling Gratis activeren.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden wanneer u gevraagd wordt zich aan te melden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958554
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 15/07/2020