Uw persoonlijke informatie in uw Norton-account bijwerken

Uw Norton-account is de plaats waar u al uw persoonlijke gegevens, factureringsgegevens en e-mailvoorkeuren in uw account kunt beheren Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met het ontvangen van de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, raadpleegt u Uw Norton-account herstellen.

Voor Japan, Korea, China, Hongkong en Taiwan: Als uw bestelnummer begint met APXXXXXX of NPXXXXXXXX of als u Norton 360 Standard Plus heeft, volgt u de onderstaande stappen om uw accountgegevens te wijzigen.Als u een ander bestelnummer heeft (afhankelijk van uw regio), bezoek dan de onderstaande link om uw betaalmethode te wijzigen U heeft uw bestelnummer nodig en het e-mailadres of telefoonnummer dat u bij het bestellen heeft gebruikt.

Uw e-mailadres, wachtwoord en andere persoonlijke informatie bijwerken

Wanneer u uw account heeft gemaakt met een e-mailadres dat u momenteel niet kunt openen of niet gebruikt om u aan te melden bij uw account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op het tabblad Accountinstellingen op het bewerkpictogram  naast de informatie die u wilt bijwerken.
  3. U kunt ook het selectievakje naast E-mailvoorkeuren in- of uitschakelen.
  4. Wanneer u klaar bent, slaat u uw wijzigingen op.

Uw kaartgegevens bijwerken of toevoegen

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Als u een bestaande betaalmethode wilt bijwerken, klikt u op het tabblad Factureringsgegevens op het bewerkpictogram  en voert u de informatie in die u wilt bijwerken. Klik vervolgens op Opslaan.
  3. Als u uw factureringsgegevens wilt toevoegen, kiest u uw land/regio en de betaalmethode. Sla de factureringsgegevens vervolgens op.

Als u problemen ondervindt bij het bijwerken of toevoegen van uw factureringsgegevens, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Wanneer u uw factureringsgegevens wilt verwijderen, moet u de abonnementsverlenging uitschakelen voordat u de kaart verwijdert. Lees Uw abonnement met automatische verlenging opzeggen.

Uw LifeLock-lidmaatschapsgegevens bijwerken

Selecteer een van de volgende opties als u gegevens van uw LifeLock-lidmaatschap wilt bijwerken:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54033503
Besturingssysteem: Mac;Windows
Laatste wijziging: 03/06/2022