Fout: 'Norton 360 stopt steeds' op uw Android-apparaat

U kunt dit probleem verhelpen door de Android System WebView- en Google Chrome-app naar de nieuwste versie te updaten.

STAP 1

De Android System WebView- en Google Chrome-app updaten

1. Start de Google Play Store-app op uw mobiel.

2. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op het pictogram van uw profiel en tik dan op Apps en apparaat beheren.
  3. Tik op het tabblad Overzicht op Updates beschikbaar.

4. Doe het volgende:

• Scrol omlaag naar de Android System WebView-app en tik op Updaten bij de Android System WebView-app.

• Scrol omlaag naar de Google Chrome-app en tik op Updaten bij de Google Chrome-app.

Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan de Norton 360-app en installeer deze opnieuw.

STAP 2

De Norton 360-app verwijderen

1. Tik in het startscherm op het pictogram van de Norton 360-app en houd het vast. Verplaats het vervolgens naar de optie Verwijderen bovenaan.

2. Tik in de bevestigingswaarschuwing op OK om de Norton 360-app van uw apparaat te verwijderen.

STAP 3

De Norton 360-app installeren

1. Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de Norton 360-app op.

2. Tik op het scherm van de Norton 360-app op Installeren.

3. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Als er problemen optreden bij het installeren van de Norton 360-app op uw mobiele apparaat, controleer dan of uw apparaat de recentste versie van de Google Play Store-app heeft. Controleer ook of alle nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125107093
Besturingssysteem: Android