Geblokkeerde trackers weergeven in Norton AntiTrack voor Android-apparaten

Met Norton AntiTrack kunt u alle eerder geblokkeerde trackers en de details van de geblokkeerde trackers voor een bepaalde website weergeven in uw Android-apparaat.

Overzicht van details over geblokkeerde tracker weergeven

1. Open Norton AntiTrack op uw Android-apparaat.

2. Tik op de startpagina van Norton AntiTrack op het pictogram Menu Sample alt text in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Tik in het weergegeven scherm op AntiTrack-statistieken.

Details over geblokkeerde trackers voor een specifieke website weergeven

1. Open Norton AntiTrack op uw Android-apparaat.

2. Open de website waarvoor u de geblokkeerde trackers wilt weergeven.

3. Tik in het scherm van de website op het pictogram Sample alt text in de rechterbovenhoek van uw scherm.

4. Tik in het weergegeven scherm op Tracking en identificatie van digitale vingerafdrukken om de geblokkeerde trackers voor de website weer te geven.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230602120125863
Besturingssysteem: Android