Instellingen configureren in uw Norton AntiTrack-app voor Android-apparaten

Het instellingenmenu in uw Norton AntiTrack-app voor Android bevat verschillende opties om uw app aan te passen. Opties zijn bijvoorbeeld vergrendelen van uw browser, wijzigen van uw zoekmachine en wissen van uw browsegegevens. Voer onderstaande stappen in het instellingenmenu uit om een van deze instellingen te gebruiken:

Browservergrendeling

1. Open Norton AntiTrack op uw Android-apparaat.

2. Tik op de startpagina van Norton AntiTrack op het pictogram Menu Sample alt text in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Tik in het weergegeven scherm op Instellingen.

4. Tik in het scherm Instellingen op Browservergrendeling.

5. Verplaats de schuifregelaar in het scherm Browservergrendeling om Toegangscode in te schakelen.

6. Stel in het weergegeven scherm een toegangscode van vier cijfers in en tik dan op Sample alt text.

7. Tik in het scherm Browservergrendeling op > naast Timer voor vergrendeling om de duur van de browservergrendeling in te stellen.

Zoekmachine wijzigen

1. Open Norton AntiTrack op uw Android-apparaat.

2. Tik op de startpagina van Norton AntiTrack op het pictogram Menu Sample alt textin de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Tik in het weergegeven scherm op Instellingen.

4. Tik in het scherm Instellingen op Zoekmachine.

5. Selecteer in het scherm Zoekmachine een optie in de lijst om de standaard zoekmachine (Google) te wijzigen.

Geavanceerde instellingen

Browsegegevens wissen

1. Open Norton AntiTrack op uw Android-apparaat.

2. Tik op de startpagina van Norton AntiTrack op het pictogram Menu Sample alt text in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Tik in het weergegeven scherm op Instellingen.

4. Tik in het scherm Instellingen op Geavanceerde instellingen.

5. Tik in het scherm Geavanceerde instellingen op Cookies en gegevens wissen.

Het scherm Geavanceerde instellingen biedt ook de volgende opties. Verplaats de schuifregelaar om ze in te schakelen:

• Screenshots voorkomen: hiermee kunt u screenshots tijdens het surfen beperken.

• Downloaden zonder te vragen: hiermee kunt u via de browser zonder bevestigingsvenster content naar de systeemmap Downloads downloaden.

• Veilig DNS via TLS: hiermee kunt u de DNS-server die u gebruikt voor het surfen via de Norton AntiTrack-browser schakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230523114556193
Besturingssysteem: Android