Wachtwoordbeheer configureren in Norton AntiTrack voor Android-apparaten

Wachtwoordbeheer in Norton AntiTrack is een lokale kluis, waarmee gebruikers de aanmeldingsgegevens die ze op verschillende websites hebben geregistreerd, kunnen opslaan, bewerken en verwijderen. Wachtwoordbeheer biedt bij elke website met een aanmeldingsformulier de optie Wachtwoorden opslaan. Voer de volgende stappen uit om de optie Wachtwoorden opslaan in te schakelen:

1. Open Norton AntiTrack op uw Android-apparaat.

2. Tik op de startpagina van Norton AntiTrack op het pictogram Menu Sample alt text in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Tik in het weergegeven scherm op Instellingen.

4. Verplaats de schuifregelaar in het scherm Wachtwoordbeheer om Wachtwoorden opslaan in te schakelen.

Kies een van de volgende opties om een opgeslagen wachtwoord te bewerken of te verwijderen:

Wachtwoorden bewerken

1. Tik in het scherm Wachtwoordbeheer onder Opgeslagen wachtwoorden op de aanmeldingsgegevens die u wilt bewerken.

2. Breng in het scherm Wachtwoorden beheren de vereiste wijzigingen aan en tik dan op Gereed.

Wachtwoorden verwijderen

1. Tik in het scherm Wachtwoordbeheer onder Opgeslagen wachtwoorden op de aanmeldingsgegevens die u wilt verwijderen.

2. Tik in het scherm Wachtwoorden beheren op het pictogram Verwijderen in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Tik op Verwijderen in de melding die verschijnt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230523102918994
Besturingssysteem: Android