Trackers van besturingssystemen in- of uitschakelen in Norton AntiTrack

Uw Windows-besturingssysteem genereert een unieke reclame-id voor elke gebruiker op een apparaat. Deze wordt gebruikt door ontwikkelaars en reclamenetwerken voor activiteiten zoals het bieden van relevante reclame in toepassingen. Wanneer de reclame-id is ingeschakeld, kunnen toepassingen deze op dezelfde manier openen en gebruiken als websites die een unieke, in een cookie opgeslagen id openen en gebruiken. Hierdoor kunnen reclamebedrijven persoonlijke gegevens over u verzamelen en deze gebruiken om relevantere reclame en andere gepersonaliseerde ervaringen voor hun apps te bieden.

De functie Windows OS-trackers blokkeren in Norton AntiTrack helpt u uw online activiteiten privé te houden door trackingactiviteiten en gerichte reclame te laten blokkeren door het Windows-besturingssysteem.

Deze functie is standaard ingeschakeld in Norton AntiTrack. Ga als volgt te werk om de functie OS-trackers blokkeren uit te schakelen:

1. Start Norton-AntiTrack.

2. Klik op de startpagina van Norton AntiTrack op Instellingen rechtsonder in het scherm.

3. Verplaats de schuifregelaar in het scherm Instellingen om de functie OS-trackers blokkeren uit te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230512131947273
Besturingssysteem: