De Norton AntiTrack-extensie in uw Safari-browser downloaden en installeren

Nadat u Norton AntiTrack op uw Mac-apparaat heeft geïnstalleerd, wordt u gevraagd de extensie in uw Safari-browser te installeren.  Volg deze stappen om de Norton AntiTrack-extensie in uw Safari-browser te installeren:

De volgende stappen bevatten instructies voor het installeren van de Norton AntiTrack-extensie in uw Safari-browser in Mac. Raadpleeg De Norton AntiTrack-extensie in uw Safari-browser instellen voor het installeren van de Norton AntiTrack-extensie in uw Safari-browser op uw iOS-apparaat

1. Start Norton-AntiTrack in Mac.

2. Meld u aan bij uw account.

3. In het venster Aan de slag klikt u op Toevoegen aan Safari.

4. Open Safari.

5. Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op Safari. Klik vervolgens op Voorkeuren.

6. Klik in het weergegeven venster Algemeen op het tabblad Extensies.

7. Vink in het linkervenster het vakje naast Norton AntiTrack aan.

Sample alt text

Klik in de prompt die verschijnt op Inschakelen.

Sample alt text

8. Klik in het venster Extensie op Sta altijd toe op elke website.

Sample alt text

Klik in de prompt die verschijnt op Sta altijd toe op elke website.

Sample alt text

9. Klik in het venster Norton AntiTrack op Volgende.

De Norton AntiTrack-extensie is ingeschakeld in uw Safari-browser.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20220422092311389