Vehelp problemen als de browserpagina niet wordt geladen nadat Norton AntiTrack is geïnstalleerd

Om goed te functioneren vereisen bepaalde websites dat het blokkeren van trackers is uitgeschakeld. Wanneer u het blokkeren van trackers uitschakelt, kan dat uw persoonlijke informatie kwetsbaar maken voor cybercriminelen.

Norton AntiTrack verbergt de persoonlijke informatie die de website nodig heeft om correct te functioneren. Het blokkeert trackingpogingen van bepaalde websites en informeert u daarover.

Als een website niet goed functioneert door het blokkeren van trackers, klikt u op de knop User-added image in de Norton AntiTrack-extensie. Als het probleem zich blijft voordoen, schakelt u de Norton AntiTrack-extensie voor de specifieke website uit.

Norton AntiTrack-browserextensie uitschakelen

1. Open uw browser en start de website waarvoor het blokkeren van trackers moet worden uitgeschakeld.

2. Klik op de Norton AntiTrack-browserextensie.

3. Klik in het venster Tracking en profilering blokkeren onder AntiTrack uitschakelen op deze site op Eenmaal of Altijd.

Wanneer AntiTrack is uitgeschakeld, worden de pogingen tot tracking en identificatie van digitale vingerafdrukken van een specifieke website niet geblokkeerd.

U kunt de Norton AntiTrack-extensie ook inschakelen voor een specifieke website waarvoor deze eerder was uitgeschakeld. Klik op AntiTrack inschakelen voor deze site in het venster Norton AntiTrack-extensie om Norton AntiTrack opnieuw in te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20211122121120272
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 25/01/2023