Norton AntiTrack voor een specifieke website uitschakelen

Sommige websites functioneren alleen naar behoren wanneer het blokkeren van trackers is uitgeschakeld. Wanneer het blokkeren van trackers is uitgeschakeld, is uw persoonlijke informatie kwetsbaar en kunnen anderen u mogelijk volgen.

Als een website niet naar behoren functioneert omdat trackers worden geblokkeerd, klikt u op de knop in de Norton AntiTrack-extensie. Als het probleem zich blijft voordoen, schakelt u de Norton AntiTrack-extensie voor de specifieke website uit. Afhankelijk van het besturingssysteem kiest u een van de volgende opties om de Norton AntiTrack-extensie uit te schakelen:

Windows en Mac

1. Open uw browser en start de website waarvoor het blokkeren van trackers moet worden uitgeschakeld.

2. Klik op de Norton AntiTrack-browserextensie.

3. Klik in het venster Tracking en profilering blokkeren onder Antitrack uitschakelen op deze site op Eenmaal of Altijd.

Wanneer Antitrack is uitgeschakeld, worden de pogingen tot volgen en identificatie van digitale vingerafdrukken van een specifieke website niet geblokkeerd.

U kunt de Norton AntiTrack-extensie ook inschakelen voor een specifieke website waarvoor dit eerder was uitgeschakeld. Klik in het venster Norton AntiTrack-extensie op Antitrack inschakelen voor deze site om Norton AntiTrack weer in te schakelen.

Android

1. Open de Norton AntiTrack-app.

2. Start de webpagina die niet kan worden geladen wanneer trackers zijn geblokkeerd.

3. Tik op de optie Verhelpen op het scherm.

4. Wordt de webpagina nog steeds niet geladen, tik dan in het scherm AntiTrack uitschakelen? op Eenmaal uitschakelen of Altijd uitschakelen.

Wanneer AntiTrack is uitgeschakeld, worden de pogingen tot volgen en identificatie van digitale vingerafdrukken van een specifieke website niet geblokkeerd.

Voer de stappen uit om een website handmatig toe te voegen aan de uitsluitingslijst:

• Bij een geopende website op Norton AntiTrack:

• Tik op het pictogram Sample alt text in de rechterbovenhoek van de adresbalk.

• Tik rechtsonder op Sample alt text om handmatig uitzonderingen toe te voegen.

• Tik op Toevoegen en typ de URL van de website in het tekstvakje

• Tik op Toevoegen.

• Bij een niet-geopende website op Norton AntiTrack:

• Tik op het pictogram Sample alt text in de rechterbovenhoek van de adresbalk.

• Tik op Toevoegen en voer de URL van de website in.

• Tik op Toevoegen.

iOS

1. Open uw browser en start de website waarvoor het blokkeren van trackers moet worden uitgeschakeld.

2. Tik op het pictogram Norton AntiTrack in de rechterbovenhoek van het scherm.

Klik in het weergegeven scherm onder AntiTrack uitschakelen op deze site op Eenmaal of Altijd.

Wanneer Antitrack is uitgeschakeld, worden de pogingen tot volgen en identificatie van digitale vingerafdrukken van een specifieke website niet geblokkeerd.

3. U kunt de Norton AntiTrack-extensie ook inschakelen voor een specifieke website waarvoor dit eerder was uitgeschakeld. Klik in het venster Norton AntiTrack-extensie op Antitrack inschakelen voor deze site om Norton AntiTrack weer in te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138744797
Besturingssysteem: Android;Windows;iOS
Laatste wijziging: 10/12/2023