De functies van Norton AntiTrack

Norton AntiTrack helpt u uw online activiteiten en digitale voetafdruk privé te houden. De belangrijkste functies helpen u om uw identiteit te verbergen bij pogingen van browsers en websites om u te volgen of uw digitale vingerafdrukken te identificeren.

Controleer vóór het installeren van Norton AntiTrack of uw computer voldoet aan de minimale Systeemvereisten om Norton-bescherming te installeren en te configureren.

Enkele van de belangrijkste Norton AntiTrack-functies zijn:

• Anti-vingerafdruktechnologie

• Helpt te voorkomen dat sites toegang krijgen tot unieke identificerende informatie om u te volgen en te profileren.

• Biedt meer privacy dan een browser in Incognitomodus

• Blokkeren van trackers en cookies

• Blokkeert trackers voordat uw pagina wordt geladen en helpt webpagina's sneller te laden

• De functie Windows OS-trackers blokkeren in Norton AntiTrack helpt u uw online activiteiten privé te houden door trackingactiviteiten en gerichte reclame te laten blokkeren door het Windows-besturingssysteem. Raadpleeg Trackers van besturingssystemen in- of uitschakelen in Norton AntiTrack voor meer informatie over Windows OS-trackers blokkeren

• Trackingdashboard

• Biedt zichtbaarheid van en statistieken over trackingpogingen en rangschikt deze op mate van ernst

Trackers worden ingedeeld in verschillende types, zoals advertenties/analyse, sociale media en winkelen of e-commerce.

• Surfen zonder onderbrekingen

• Verhindert trackingactiviteiten zonder de snelheid en functionaliteit van een website aan te tasten

• Privé-e-mail

• Norton AntiTrack biedt de functie Privé-e-mail die momenteel alleen beschikbaar is op het Windows-platform en de browsers Google Chrome en Edge ondersteunt. Houd ons in de gaten: in toekomstige releases is Privé-e-mail ook beschikbaar voor andere besturingssystemen.

Norton AntiTrack biedt de functie Privé-e-mail die momenteel alleen beschikbaar is op het Windows-platform en de browsers Google Chrome en Edge ondersteunt. Houd ons in de gaten: in toekomstige releases is Privé-e-mail ook beschikbaar voor andere besturingssystemen.

Norton AntiTrack biedt een gratis vingerafdrukscan waarmee u elk e-mailadres kunt scannen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138652292
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 11/10/2023