Andere producten

De Norton AntiTrack-extensie in uw webbrowser installeren

De Norton AntiTrack-browserextensie helpt u uw identiteit te verbergen bij pogingen van browsers en websites om u te volgen of uw digitale vingerafdrukken te identificeren. Afhankelijk van het besturingssysteem selecteert u een van de volgende opties om de Norton AntiTrack-browserextensie te installeren:

Zorg dat uw browser is geüpdatet, voordat u de extensie installeert.

Windows

Na het installeren van Norton AntiTrack op uw Windows-apparaat wordt u gevraagd de Norton AntiTrack-browserextensies in te stellen. Wanneer Norton AntiTrack voor het eerst wordt geïnstalleerd, ziet u het venster Aan de slag! om de extensies te installeren. In het venster Aan de slag! klikt u op de link hieronder naar uw gewenste browser waarop u de extensie wilt installeren.

Microsoft Edge

1. Klik op Toevoegen aan Edge om de Norton AntiTrack-extensie in uw Edge-browser te installeren.

2. Wanneer de pagina Edge-invoegtoepassingen verschijnt, klikt u op Ophalen.

Klik in de pop-up die verschijnt op Extensie toevoegen.

3. Klik in het scherm dat verschijnt op Doorgaan en opnieuw laden.

4. Klik op AntiTrack-app starten.

De Norton AntiTrack-extensie is nu in uw Microsoft Edge-browser geïnstalleerd.

Google Chrome

1. Klik op Toevoegen aan Chrome om de Norton AntiTrack-extensie in uw Chrome-browser te installeren.

2. Klik op de pagina Chrome Web Store die verschijnt op Toevoegen aan Chrome.

Klik in de pop-up die verschijnt op Extensie toevoegen.

3. Klik in het scherm dat verschijnt op Doorgaan en opnieuw laden.

4. Klik op AntiTrack-app starten.

De Norton AntiTrack-extensie is nu in uw Google Chrome-browser geïnstalleerd.

Mozilla Firefox

1. Klik op Toevoegen aan Firefox om de Norton AntiTrack-extensie in uw Mozilla Firefox-browser te installeren.

2. Klik op de pagina Mozilla Firefox-invoegtoepassingen die verschijnt op Toevoegen Firefox.

Klik in de pop-up die verschijnt op Extensie toevoegen.

3. Klik in de pop-up die verschijnt op Toestaan dat deze extensie wordt uitgevoerd in Private Windows.

4. Klik op OK en vervolgens op Akkoord.

5. Klik in het scherm dat verschijnt op Doorgaan en opnieuw laden.

6. Klik op AntiTrack-app starten.

De Norton AntiTrack-extensie is nu in uw Mozilla Firefox-browser geïnstalleerd.

De Norton AntiTrack-extensie in extra browsers installeren

Wanneer u de Norton AntiTrack-extensie in een van de browsers heeft geïnstalleerd, volgt u de stappen om de extensie in andere browsers te installeren.

1. Open Norton AntiTrack.

2. Klik op de startpagina van Norton AntiTrack op Beheren.

3. Voer in het scherm Browsers beheren een van de volgende handelingen uit:

• Wanneer u de Norton AntiTrack-extensie in uw Microsoft Edge-browser wilt installeren, klikt u naast Microsoft Edge op Bescherming inschakelen.

• Wanneer u de Norton AntiTrack-extensie in uw Google Chrome-browser wilt installeren, klikt u naast Google Chrome op Bescherming inschakelen.

• Wanneer u de Norton AntiTrack-extensie in uw Mozilla Firefox-browser wilt installeren, klikt u naast Mozilla Firefox op Bescherming inschakelen.

Volg de instructies op het scherm in de desbetreffende vensters om de Norton AntiTrack-extensie te installeren.

Mac

Na het installeren van Norton AntiTrack op Mac wordt u gevraagd de Norton AntiTrack-browserextensies in te stellen. Wanneer Norton AntiTrack voor het eerst wordt geïnstalleerd, ziet u het venster Aan de slag! om de extensies te installeren. In het venster Aan de slag! klikt u hieronder op de link naar uw gewenste browser waarop u de extensie wilt installeren.

Safari

1. In het venster Aan de slag klikt u op Toevoegen aan Safari.

2. Open Safari.

3. Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op Safari. Klik vervolgens op Voorkeuren.

4. Klik in het weergegeven venster Algemeen op het tabblad Extensies.

5. Vink in het linkervenster het vakje naast Norton AntiTrack aan.

Sample alt text

Klik in de prompt die verschijnt op Inschakelen.

Sample alt text

6. Klik in het venster Extensie op Sta altijd toe op elke website.

Sample alt text

Klik in de prompt die verschijnt op Sta altijd toe op elke website.

Sample alt text

7. Klik in het venster Norton AntiTrack op Volgende.

De Norton AntiTrack-extensie is nu in uw Safari-browser geïnstalleerd.

Google Chrome

1. Klik op Voeg toe aan Chrome om de Norton AntiTrack-extensie in uw Chrome-browser te installeren.

2. Wanneer de pagina Chrome Web Store verschijnt, klikt u op Voeg toe aan Chrome.

Klik in de pop-up die verschijnt op Extensie toevoegen.

3. Klik in het scherm dat verschijnt op Doorgaan en opnieuw laden.

4. Klik op AntiTrack-app starten.

De Norton AntiTrack-extensie is nu in uw Google Chrome-browser geïnstalleerd.

Mozilla Firefox

1. Klik op Toevoegen aan Firefox om de Norton AntiTrack-extensie in uw Mozilla Firefox-browser te installeren.

2. Klik op de pagina Mozilla Firefox-invoegtoepassingen die verschijnt op Toevoegen Firefox.

Klik in de pop-up die verschijnt op Extensie toevoegen.

3. Klik in de pop-up die verschijnt op Toestaan dat deze extensie wordt uitgevoerd in Private Windows.

4. Klik op OK en vervolgens op Akkoord.

5. Klik in het scherm dat verschijnt op Doorgaan en opnieuw laden.

6. Klik op AntiTrack-app starten.

De Norton AntiTrack-extensie is nu in uw Mozilla Firefox-browser geïnstalleerd.

De Norton AntiTrack-extensie in extra browsers installeren

Wanneer u de Norton AntiTrack-extensie in een van de browsers heeft geïnstalleerd, volgt u de stappen om de extensie in andere browsers te installeren.

1. Open Norton AntiTrack.

2. Klik op de startpagina van Norton AntiTrack op Beheren.

3. Voer in het scherm Browsers beheren een van de volgende handelingen uit:

• Wanneer u de Norton AntiTrack-extensie in uw Safari-browser wilt installeren, klikt u naast Safari op Bescherming inschakelen.

Start de Safari-browser en volg de instructies die worden vermeld in Safari om de Norton AntiTrack-extensie te installeren.

• Wanneer u de Norton AntiTrack-extensie in uw Google Chrome-browser wilt installeren, klikt u naast Google Chrome op Bescherming inschakelen.

Volg de instructies in uw Google Chrome-browser om de Norton AntiTrack-extensie te installeren.

• Wanneer u de Norton AntiTrack-extensie in uw Mozilla Firefox-browser wilt installeren, klikt u naast Mozilla Firefox op Bescherming inschakelen.

Volg de instructies in uw Mozilla Firefox-browser om de Norton AntiTrack-extensie te installeren.

iOS

1. Start Norton-AntiTrack.

2. Tik op Configureer op de pagina om AntiTrack voor Safari in te stellen.

Sample alt text
    U kunt de Norton AntiTrack-extensie ook via het hamburgermenu in Safari installeren.
  3. Tik op AA op de adresbalk in het Safari-browservenster.

Sample alt text
  4. Tik op Beheer extensies.

Sample alt text
  5. Verplaats in het scherm Beheer extensies dat verschijnt de schuifregelaar om Norton AntiTrack in te schakelen. Klik vervolgens op Gereed.

Sample alt text
  6. Tik nogmaals op AA op de adresbalk in het Safari-browservenster.

Sample alt text
  7. Tik op Norton AntiTrack.

Sample alt text
  8. Klik op Sta altijd toe in de pop-up die verschijnt.

Sample alt text
  9. Tik op Sta altijd toe op elke website in de volgende pop-up.

Sample alt text

De Norton AntiTrack-extensie is in uw browser geïnstalleerd.

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138651880
Besturingssysteem: Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 06/09/2023