De Norton AntiTrack-extensie in uw webbrowser installeren

De Norton AntiTrack-browserextensie helpt u uw identiteit te verbergen bij pogingen van browsers en websites om u te volgen of uw digitale vingerafdrukken te identificeren. Afhankelijk van het besturingssysteem selecteert u een van de volgende opties om de Norton AntiTrack-browserextensie te installeren:

Zorg dat uw browser is geüpdatet, voordat u de extensie installeert.

Windows

1. Open Norton AntiTrack.

2. Klik in het venster Norton AntiTrack op Browsers beheren naast de browser waarin u de extensie wilt installeren.

3. Klik in het venster Browsers beheren naast Edge op Extensie toevoegen.

4. Afhankelijk van uw browser voert u een van de volgende handelingen uit:
    • Google Chrome: klik in de Chrome Web Store naast Norton AntiTrack op Toevoegen aan Chrome.

• Microsoft Edge: klik op de pagina Edge-invoegtoepassingen naast Norton AntiTrack op Downloaden.

Bij Microsoft Edge werkt de Norton AntiTrack-browserextensie alleen vanaf versie 88 of later.

• Mozilla Firefox: klik op de pagina Firefox Browser Add-ons naast Norton AntiTrack op Aan Firefox toevoegen.

5. Klik op Toevoegen of Extensie toevoegen om de Norton AntiTrack-extensie te installeren.

Mac

Norton AntiTrack wordt alleen ondersteund door de Safari-browser op Mac.

1. Open Safari.

2. Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op Safari. Klik vervolgens op Voorkeuren.

3. Klik in het weergegeven venster Algemeen op het tabblad Extensies.

4. Vink in het linkervenster het vakje naast Identificatie van digitale vingerafdrukken blokkeren van Norton AntiTrack aan.

User-added image

Klik op Schakel in als u hierom wordt gevraagd.

User-added image

5. Klik op Sta altijd toe op elke website onder Identificatie van digitale vingerafdrukken blokkeren van Norton AntiTrack.

User-added image

Klik op Sta altijd toe op elke website als u hierom wordt gevraagd.

User-added image

6. Vink in het linkervenster het vakje naast Trackers blokkeren van Norton AntiTrack aan.

User-added image

Klik op Schakel in als u wordt gevraagd de extensie in te schakelen.

User-added image

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138651880
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/06/2022