Bericht: 'We kunnen niet communiceren met uw Antitrack-app' wordt weergegeven in de Norton AntiTrack-extensie

Dit probleem kan zich voordoen als de Norton AntiTrack-browserextensie geen verbinding kan maken met de Norton AntiTrack-app.

U kunt dit probleem verhelpen door de Norton AntiTrack-browserextensie te verwijderen en opnieuw te installeren. Kies afhankelijk van de browser een van de volgende opties:

Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Google Chrome aanpassen en beheren en klik dan op Meer hulpprogramma's > Extensies.
  3. Klik op de pagina Extensies onder Norton AntiTrack op Verwijderen.

Klik op Verwijderen in het bevestigingsscherm.

4. Installeer de extensie van de Norton AntiTrack-app opnieuw.

Lees De Norton AntiTrack-extensie in uw webbrowser installeren om te weten te komen hoe u de Norton AntiTrack-browserextensie opnieuw installeert.

Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Instellingen en meer . Klik vervolgens op Extensies.
  3. Klik op de pagina Extensies onder Norton AntiTrack op Verwijderen.

Klik op Verwijderen in het bevestigingsscherm.

4. Installeer de extensie van de Norton AntiTrack-app opnieuw.

Lees De Norton AntiTrack-extensie in uw webbrowser installeren om te weten te komen hoe u de Norton AntiTrack-browserextensie opnieuw installeert.

Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Menu openen . Klik vervolgens opAdd-ons.
  3. Klik op de pagina Extensies beheren naast Norton AntiTrack op . Klik vervolgens op Verwijderen.

Klik op Verwijderen in het bevestigingsscherm.

4. Installeer de browserextensie van de Norton AntiTrack-app opnieuw.

Lees De Norton AntiTrack-extensie in uw webbrowser installeren om te weten te komen hoe u de Norton AntiTrack-browserextensie opnieuw installeert.

Safari

1. Start Safari.

2. Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op Safari. Klik vervolgens op Voorkeuren.

3. Klik in het venster Algemeen dat verschijnt op het tabblad Extensies.

4. Klik op Norton AntiTrack in de lijst met apps.

5. Klik onder Norton AntiTrack opVerwijderen.

Als u een prompt ontvangt, klik dan op Toon in Finder.

6. Klik in het venster Apps dat verschijnt met de rechtermuisknop op Norton AntiTrack. Klik vervolgens op Verplaats naar Prullenmand.

Lees De Norton AntiTrack-extensie in uw webbrowser installeren om te weten te komen hoe u de Norton AntiTrack-browserextensie opnieuw installeert.

Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan de Norton AntiTrack-app van uw computer en installeer deze opnieuw. Afhankelijk van uw besturingssysteem selecteert u een van de volgende handelingen:

Windows

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst in het dialoogvenster Uitvoeren en druk vervolgens op Enter:

appwiz.cpl

3. Klik in de lijst met geïnstalleerde programma's op Norton AntiTrack. Klik vervolgens op Verwijderen of Wijzigen.

4. Klik op Ja om te bevestigen.

5. Wanneer het verwijderingsproces is voltooid, sluit u alle programma's af en start u de computer opnieuw op.

6. Installeer Norton AntiTrack opnieuw.

Volg de instructies op het scherm om de app te installeren.
    Lees Norton AntiTrack downloaden en installeren om te weten te komen hoe u Norton AntiTrack opnieuw op uw computer installeert.

Mac

STAP 1

Mac opnieuw opstarten

1. Sluit alle programma's af.

2. Start Mac opnieuw op.

STAP 2

Norton AntiTrack verwijderen

1. Klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op het pictogram Norton AntiTrack op de menubalk. Klik vervolgens op Stop.

2. Klik op het bureaublad- of Finder-pictogram in de Dock om naar Finder te gaan.

3. Klik op Programma's in het linkerdeelvenster.

4. Selecteer het pictogram Norton AntiTrack in de lijst met toepassingen en sleep het naar de Prullenmand.

STAP 3

Norton AntiTrack opnieuw installeren

Lees Norton AntiTrack downloaden en installeren om te weten te komen hoe u Norton AntiTrack opnieuw op uw computer installeert.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138585825