Norton AntiTrack downloaden en installeren

Norton AntiTrack is een app- en browserextensie die uw online activiteiten en digitale voetafdruk privé houdt. De belangrijkste functies helpen u uw identiteit te verhullen bij pogingen van browsers en websites om u te volgen of uw digitale vingerafdrukken te identificeren. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn een trackerdashboard, anti-vingerafdruktechnologie en blokkeren van trackers en cookies.

Afhankelijk van uw besturingssysteem volgt u deze stappen om de Norton AntiTrack-app op uw computer te downloaden en te installeren:

Windows

Nadat u de Norton AntiTrack-app heeft geïnstalleerd, wordt u gevraagd de Norton AntiTrack-extensies in uw browser te installeren. Lees De Norton AntiTrack-extensie in uw webbrowser installeren voor meer informatie over het installeren van de extensie.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor het Norton-account in en klik op Aanmelden.

3. Klik op de pagina Mijn Norton onder Norton AntiTrack op Downloaden.

4. Kopieer de meegeleverde activeringssleutel in het venster Aan de slag, aangezien u deze tijdens de activering moet invoeren.

5. Klik op Akkoord en downloaden.

6. Druk op Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

7. Als het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja.

8. Klik op de pagina van de Norton AntiTrack-installer op Installeren.

Het Norton AntiTrack-product is op uw Windows-apparaat geïnstalleerd.

Nadat u de Norton AntiTrack-app heeft geïnstalleerd, wordt u gevraagd de Norton AntiTrack-extensies in uw browser te installeren. Lees De Norton AntiTrack-extensie in uw webbrowser installeren voor meer informatie over het installeren van de extensie.

Mac

U moet Mac OS X 11.x (Big Sur) of later hebben om Norton AntiTrack op Mac te installeren.
  1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor het Norton-account in en klik op Aanmelden.

3. Klik op de pagina Mijn Norton op Downloaden via MacOS-platform.

4. Klik op de weergegeven pagina op Downloaden via de App Store.

5. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u Norton AntiTrack voor Mac voor de eerste keer installeert, klikt u op Haal op.

• Als Norton AntiTrack al op uw Mac is geïnstalleerd, klikt u op het Cloud-pictogram.

6. Start Norton-AntiTrack.

7. Klik in het venster Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Als u een waarschuwingsbericht ziet, klikt u op Toestaan.

8. Dubbelklik na het downloaden op het bestand dat u heeft gedownload om de Norton-installer te starten. Klik vervolgens op Openen.

9. Klik op OK om Norton toegang te geven tot de bestanden in uw map Downloads.

10. Klik op Akkoord op de pagina Licentie- en serviceovereenkomst.

11. Meld u aan bij Norton om de installatie van Norton AntiTrack te voltooien.

Android

Het kan zijn dat u een foutmelding ziet in de Google Play store wanneer u vanuit Frankrijk naar de Norton AntiTrack-app zoekt. Raadpleeg voor meer informatie Bericht: 'This item isn't available in your country' verschijnt voor Norton AntiTrack-gebruikers in Frankrijk
  1. Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en ga naar de Norton AntiTrack-app.

2. Tik in het scherm van de Norton AntiTrack-app op Installeren.

3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Open.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Algemene privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Meld u aan bij uw account.

6. Tik in het scherm Welkom bij Norton AntiTrack onder AntiTrack instellen als uw standaardbrowser op Instellen als standaard.

iOS

1. Open de App Store op uw iOS-apparaat en zoek naar de Norton AntiTrack-app.

2. Tik in het scherm van de Norton AntiTrack-app op HAAL OP of het downloadpictogram.

3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Open.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Algemene privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Meld u aan bij uw account.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138368403
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 13/02/2024