Compatibiliteit van besturingssysteem en browser voor Norton AntiTrack

Norton AntiTrack is een privacy-app die is ontworpen om uw identiteit te beschermen tegen de nieuwste technieken in online tracking en om de privacy van uw systeem te beschermen. Hiermee wordt voorkomen dat trackers informatie verzamelen over uw online gedrag en dat u gerichte advertenties te zien krijgt.

Als u Norton AntiTrack wilt installeren, moeten uw Windows- en Mac-besturingssystemen en browsers aan de volgende systeemvereisten voldoen:

Ondersteunde besturingssystemen

De Norton AntiTrack-app is compatibel met de volgende besturingssystemen:

• Windows 10 (alle versies behalve Windows 10 in S-modus)

• Windows 11 (alle versies behalve Windows 11 in S-modus)

• MacOS X 11.0 of later

• iPhones of iPads met Apple iOS 15.2 of later

Ondersteunde browsers

De Norton AntiTrack-extensie is compatibel met de volgende browsers:

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Microsoft Edge (versie 88 of later) voor Windows

• Safari (versie 14.x of later)

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138345708